ITEB Schadeservices

ITEB Schadeservices

ITEB is de juiste partner bij autoschadezaken, personenschade of op het gebied van inkomen. ITEB is toonaangevend en leidend in de markt. Wij staan garant voor maatwerk, korte doorlooptijden en de beste afwikkeling van schadezaken door vakkennis en vooruitstrevendheid op het gebied van automatisering.

Met behulp van Nivre Register-Experts streeft ITEB naar betrouwbare verwerking van schadedossiers en onafhankelijke schadevaststellingen in de Automotive tak. Deze experts spelen ook een rol in advies over Schadepreventie en Riskmanagement op het gebied van diefstal en fraude, vallend onder de afdeling "Speciale Zaken en Onderzoek".

Arbeidsdeskundigen bieden ondersteuning bij de begeleiding van letselschadeslachtoffers of arbeidsongeschikten , terwijl de afdeling "Service Unit Inkomen"een monitorende en adviserende rol heeft voor wat betreft langdurig zieken en uitvoering van de re-integratieverplichtingen.

Een groeiend aantal verzekeraars, gevolmachtigden, makelaars en leasemaatschappijen behoren tot onze klantenkring.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Profielafbeelding gerard derks
Gerard Derks
6 jaar geleden
Best Iteb,
Enkele jaren geleden heeft u mijn oldtimer Fiat 124 sport spider met kenteken 27-71-XT getaxeerd, wij zijn toen via de Fiat Spider Club bij u terecht gekomen ivm de aantrekkelijk taxatiekosten, binnenkort moet de auto weer getaxeerd worden
Hierbij het vriendelijke verzoek een kostenopgave aan te reiken
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De taxateur-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

ITEB Schadeservices
Coolsingel 139
3012AG Rotterdam

+31 (0)88 2569444

Links

Website

Deel deze pagina

ITEB+Schadeservices img