Sinke Komejan Makelaars en Taxateurs

Sinke Komejan Makelaars en Taxateurs

De mensen achter Sinke Komejan Makelaars vormen een hecht en enthousiast team. Samen zetten wij de schouders onder onze succesvolle dienstverlening. En succes betekent dan niet zozeer een schouderklopje voor onszelf, maar veel meer het persoonlijke advies en het uiteindelijke verkoopresultaat!

Persoonlijk contact staat bij Sinke Komejan centraal. Niet voor niets hebben wij in Zeeland niet minder dan 3 kantoren: Goes, Middelburg/Vlissingen en Zierikzee. Deze spreiding garandeert actuele kennis van de woningmarkt en de regio. Kortom, Sinke Komejan Makelaars weet wat er speelt. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, taxaties, hypotheken of bedrijfsonroerend goed. Stuk voor stuk onderdeel van onze brede dienstverlening.

Met meer dan 40 jaar ervaring is kwaliteit bij Sinke Komejan Makelaars geen issue meer, maar een vanzelfsprekendheid! Niet in de laatste plaats dankzij de continue scholing en training van onze medewerkers. Alleen dan én dankzij de onderlinge uitwisseling van kennis en ervaring blijf je immers bij. De kwaliteit van dienstverlening en de transparante werkwijze komt het best tot uiting in Realworks, uw toegang tot uw persoonlijk digitaal dossier dat wij steeds bijhouden en waar u 24 uur per dag toegang tot heeft. Tenslotte is ons lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) eveneens een garantie voor een eerlijke en adequate manier van werken.

Het kopen of verkopen van een huis en alles wat daarbij komt kijken is veelal stressvol en soms ook emotioneel. Sinke Komejan Makelaars begrijpt dat en 'ontzorgt' waar dat mogelijk is!

Graag tot ziens!

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Sinke Komejan Makelaars en Taxateurs

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Sinke Komejan Makelaars en Taxateurs

  • Aankoopbegeleiding
  • Advies
  • Begeleiding
  • Bouwkundig advies
  • Hypotheekadvies
  • Hypotheken
  • Taxatie
  • Verkoopbegeleiding

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De taxateur-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Sinke Komejan Makelaars en Taxateurs
Grote Kade 2
4461BE Goes

+31 (0)113 251000

Links

Website
-

Deel deze pagina

Sinke+Komejan+Makelaars+en+Taxateurs img