Kwantes Makelaardij

Kwantes Makelaardij

Kwantes Makelaardij
Uw specialist in (buiten) wonen & werken

Kwantes Makelaardij is al meer dan 75 jaar een allround makelaardij met twee labels en meerdere specialisaties.

Kwantes combineert bovendien de ervaringen in de agrarische sector én de particuliere sector binnen het label Buitenstate. Dit richt zich op de aan- en verkoop van woonhuizen in het buitengebied, eventueel in combinatie met bedrijfsmatig onroerend goed. Het is een gespecialiseerd landelijk label van aangesloten NVM Makelaardijen, waaronder Kwantes Makelaardij.

Kwantes Makelaardij is zowel aankopend als verkopend makelaar. Door onder meer de jarenlange ervaring in het werk- en woongebied in Noord-Holland bent u bij ons verzekerd van de juiste begeleiding. Wij zien méér dan alleen vier muren en een dak.

Wilt u wonen én werken combineren, dan is er altijd een apart aanbod van objecten die in aanmerking komen.


Ons kantoor

Kwantes Makelaardij is laagdrempelig, persoonlijk en compleet als het gaat om wonen. Hoewel wij bekend staan als specialist in buiten wonen en werken, zijn wij zeker ook inzetbaar als woonmakelaar. Op professionele wijze geven we met u de woonwensen vorm of we brengen uw verkoopobject onder de aandacht van de juiste doelgroep.


Kwantes Makelaardij als aankopend makelaar

Kwantes Makelaardij is een professioneel makelaarskantoor met een persoonlijke benadering. We begeleiden u als NVM Makelaar graag bij de aankoop van uw droomhuis.


Kwantes Makelaardij als verkopend makelaar

De betrouwbare werkwijze resulteert in een optimale presentatie van uw woonhuis of Buitenstate aan de buitenwereld, waarbij het vereiste huiswerk op professionele wijze is uitgevoerd.


Taxatie

De taxatie van een woonhuis vraagt om een eerlijke, betrouwbare en vakkundige werkwijze, waarbij niet alleen rekening moet worden gehouden met het type woning, maar ook met o.a. de ligging en staat van het object. Als beëdigd makelaar staat Kwantes Makelaardij garant voor een objectieve en reële taxatie van uw (potentiële) woonhuis of Buitenstate.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Kwantes Makelaardij

  • Advies
  • Begeleiding
  • Financiering
  • Hypotheken
  • Waardebepaling

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De taxateur-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Kwantes Makelaardij
Middenweg 9
1619BL Andijk

+31 (0)228 592244

Deel deze pagina

Kwantes+Makelaardij img